Jag gillar hårda paket...

Jag har hittat ett underbart paket på Martinshop! För endast 299 kr får man med:
  • hårdplaststav med steglös multispeedvibrator
  • en plastvibrationskula
  • penis- och knotteröverdrag
  • buttplug
  • geishakulor
  • två stycken penisringar i silikon
Hur härligt låter inte det? Jag tror jag har en liten crush, haha. Ska nog se till att inhandla detta paket så fort jag får tillfälle...


Baklängesridning

Igår körde vi det klassiska ridandet, men baklänges. Alltså att jag sitter på honom med ryggen mot honom. Den ställningen är väl inget speciellt, har jag alltid tänkt. Men jag lyckades faktiskt hitta en ny g-punktsstötare! Verkligen rakt på! Underbart :)

Gör bara så här:
Be honom lägga händerna på din rumpa och trycka dig framåt, samtidigt som du själv sitter så långt fram du bara kan. Det fick mig att se stjärnor i alla fall... Värt ett försök!

Sex för att rensa tankarna

Igårkväll var det lite struligheter hemma hos min pojkvän, föräldrar som bråkade med oss och sådär. Vi var båda ganska ledsna och griniga. Helt plötsligt kom vi på den perfekta idén att ha sex mitt i allt det här. Mitt och hans humör blev genast bättre och efterråt var det svårt att ens minnas vad som var fel.

Sex är verkligen den bästa medicinen (egentligen säger man väl att skratt är den bästa, menmen...). Man rensar tankarna totalt. Visste ni att under en orgasm kopplar hjärnan bort all stress och all oro och man är bara fokuserad på allt bra. Så använd gärna sex när du är stressad eller har något som du går och tänker på.
Perfekt!

Kiss me!

Jag undrar vem som kom på idén med att kyssas, från början. Egentligen är det ju ett ganska konstigt påfund - att pressa läpparna mot varandra och göra smackljud. Visst, det är ju hur mysigt som helst men egentligen är det ju inget naturligt beteende, från början. Jag menar, det är inte som att alla djur springer runt och kysser varandra liksom.

Tänk om vi istället tryckte rumporna mot varandra eller fäktades med händerna eller något - för att mysa eller bli kåt, hmm...


Förbjudet område...

I helgen när jag och min pojkvän hade sex så hände något lite kul. Det som hände är något som jag har tänkt på ganska ofta faktiskt, och nu fick jag det verkligen svart på vitt. Killar är känsligare än tjejer och de förstår ofta inte vad det är vi får gå igenom. Haha :)

Under förspelet var jag otroligt kåt och jag började gå neråt med munnen, ner från hans läppar. Jag kysste ner på hans hals, var uppe och nafsade i hans öra, fortsatte ner på halsen igen, ner på bröstet, nafsade i lite bröstvårtor och sådär, ni förstår. Så kom jag ner till hans kuk och retades en massa med några få slick runtom kuken innan jag började suga. Jag var nere vi hans kulor och slickade. Under, eller bakom (eller vad man nu ska använda för uttryck) kulorna, innan analen finns ju en underbar punkt där killen älskar att bli smekt eller slickad på. Så jag var där nere och höll på, och så vandrade mina fingrar ner, ner mot hans anal. Först höll jag bara på och smekte "utanför" hålet. Jag märkte att han faktiskt gillade det (även om det alltid har varit ett strikt förbjudet område förut!).

Så jag frågade om han ville att jag fortsatte, om han ville ha ett finger inne. Då blev han lite nervös och bad mig använda en massa glidmedel i så fall. Så jag klickade på en massa Klick, ni vet, glidmedlet från Apoteket. Så började jag trycka och han tyckte mest att det gjorde ont. Men jag fortsatte försiktigt och till slut ryckte han till och sa "Men det gör ju ont!". Ehm, ja? Det gör ont. Men efter ett tag blir det mysigt, det är ju bara att slappna av. Men han tyckte att det räckte så och sa att jag väl ändå hade fått in hela mitt finger. Haha, nejnej. Jag fick in 1-2 cm av mitt finger.

Jag tycker att det här är så kul eftersom han och jag faktiskt emellanåt har analsex. Dock brukar det inte gå så bra då vi inte har någon analplugg (ännu!) att töja mig med. Men ändå, det är något vi har provat på. Han har varit väldigt försiktig och snäll mot mig när jag har haft ont. Men sen när han själv ska få rumpan uttöjd, nej då vill han inte mer än en centimeter. Med ett finger. Hallå? Jag får din stora kuk i min rumpa, ska vi jämföra smärtan eller?

Lite tjurig vart jag på honom då han inte ens kunde "tåla" det. Men mest så skrattade jag bara. Jag lovar, jag är inte klar med hans rumpa än, så snart tror jag nog dock att han kommer gilla det lika mycket som jag gillar analsex. Det gör ont, ja. Men det är grymt skönt också!

Sexställningar - mina favoriter!

Fick en kommentar av någon som ville höra om mina favoritsexställningar, om hur det är att förlora oskulden samt om onani. Jag älskar tips om vad ni vill läsa om, så säg till om ni har något speciellt som ni vill veta mer om eller om ni undrar vad jag själv tycker om något. Lämna en kommentar här i bloggen eller maila mig på [email protected]

Jag tänkte skriva om alla de tre ovan nämnda punkterna. Men idag får det räcka med att ta upp mina favoritsexställningar. Jag har ju min kille här hos mig just i detta nu, och vill inte låta honom vänta allt för länge till! ;)



Jag börjar bakifrån...

3. DOGGY
Doggystyle är en ställning där jag känner mig extra sexig, här får jag svanka en massa! Många börjar ofta sexakten med missionärställningen eller något och går sedan över till doggy. Jag och min kille brukar dock börja med doggystyle, som första ställning. Då är man inte alls "öppen" i fittan och blir då mycket tightare. Underbart! Sexigt är dessutom att, om man bara har underkläder på sig, ställa sig på alla fyra helt plötsligt  och dra trosorna åt sidan och be killen komma in i en, gotta love it... (isåfall är glidmedel att rekommendera!)

2. HAN UNDER MIG
Jag är inget fan av att rida, faktiskt. I alla fall inte när man är i den sits jag är med min kille. Han är väldigt uthållig (vilket i och för sig nästan alltid är något positivt...). Hans uthållighet och min brist på uthållighet i benen gör att det här inte är någon vinnande kombination. Istället brukar vi göra så här: Jag ovanpå honom, framåtlutad. Så lyfter han upp mina höfter (lite armmuskler hos honom krävs då) och kan då jucka på ordentligt. Jag själv kan ändra vinkel och så genom att luta mig framåt/bakåt eller vinkla höften. Jag vet inte, men när jag är i "luften" blir det hela mycket sexigare. Vill man få sig en sexig syn kan man bara titta ner och se hela hans kuk, ut och in, in och ut, och ja, ni vet slutet på den historien ;)

1. MISSIONÄREN MED BEN I SKYN
Missionären tycker väl de flesta om, antar jag. Och jag önskar att jag var roligare men den är min favorit också. Men jag har en liten egen variant av den, i alla fall. För att han ska komma djupare in mig lägger jag benen på hans axlar, på var sin sida av hans huvud. Vill jag bli tightare brukar jag sätta ihop benen på en sida av hans huvud, korsa dem och trycka låren mot magen. För lite extra g-punktsstimulans brukar jag dessutom rulla ihop kroppen som en köttbulle med böjd ryggrad, tänk er en hund som vill lägga svansen mellan benen. Jag drar helt enkelt upp rumpan. Då brukar det träffa alldeles, alldeles rätt...



Har du något speciellt du vill läsa mer om? Som sagt, tvivla inte, kontakta mig snarast!



Det där med påven och kondomer...

De flesta har väl läst om påven Benedictus XVI uttalande om kondomers skydd mot hiv/aids som han gjorde i tisdags. SvD skriver idag:

Det är första gången som påven tydligt klargör att han kvarstår vid sitt motstånd mot preventivmedel, i detta fall kondomer. Frågan är särskilt känslig i Afrika söder om Sahara, den region som är värst drabbad av aids. Under 2007 fanns 35 procent av alla hiv-smittade och 38 procent av alla aidsrelaterade dödsfall i södra Afrika.

– Aids är ett problem som inte enbart kan lösas med pengar, som man inte kan komma tillrätta med genom distributionen av kondomer som till och med förvärrar problemet, sade påven ombord på planet som tog honom till Afrika.


Läs hela artikeln här

När jag läser det här tänker jag: "What the f*ck?" Kondomer är det bästa skyddet som finns mot aids. Ingen kan väl ha missat att kondom är det bästa skyddet mot hiv/aids. Att kondomer dessutom skulle kunna förvärra problemet med aids förstår jag inte alls. Vårdguiden säger så här om aids (bara för att få en säker källa, även om de flesta vet om det):

Kondom vid samlag är ett mycket bra skydd mot hiv och andra sexuellt överförbara sjukdomar.


Det känns som att allt det här bara var något påven sa för att bevisa ännu mer hur mycket han är emot preventivmedel. Kanske lyckas han lura någon stackars afrikan att inte ha sex alls, hmmm...

Pinsamheter...

Mitt pinsammaste sexminne inträffade nu under nyår, alltså nyåret 08/09. Jag och min pojkvän var ensamma hemma hos mig och vi bestämde oss efter ett par drinkar att vi skulle passa på och ha så mycket sex som möjligt när vi hade hela huset för oss själva. Och vad är inte bättre att fira det kommande året med än just sex?

Vi började i vardagsrummet, på en matta. Men det var så himlans hårt att vi bestämde oss för att flytta ut i hallen. Jag la upp benet på en liten pall och vi körde stående doggy. Men pallen var för låg, så vi gick ut i köket i stället så jag kunde ha upp benet på köksbordet. Någon riktigt busigt och olydigt som jag gärna velat prova är att ligga på rygg på köksbordet, medan killen står på golvet framför en och pumpar. Så det var något jag hade förhoppningar om. Men så långt kom vi ju inte...

Jag stod där, med enat foten uppe på bordet då, och levde livet allmänt och kände mig sådär härligt stygg. Men då hände det pinsammaste. Vi hadefull belysning på i köket, och inte hade vi något för fönstren heller. Det var inget vi tänkte på. Utanför mitt hus finns en bilväg. Men hur många kör bil på nyårsafton tänkte vi? Tydligen någon. Och det var ingen annan än min granne som faktiskt var ute och körde, antagligen nyktert påväg hem från något nyårsparty.

Här står vi nu och knullar på för fullt, och så ser vi då strålkastarna från en bil, genom fönstret. Bilen hinner precis komma bredvid huset, då den tvärbromsar in och jag antar att människorna i bilen får sig en snygg syn. Jag, naken, med en fot uppe på köksbordet, han bakom mig, juckandes på för fullt. I köket. Med tänd belysning. Det måste ju ha blivit som ett skyltfönster, herregud. Min pojkvän gled ur mig snabbare än snabbast och jag sprang fram till fönstret för att se vad det var för en bil, då den började åka igen. Jag är nästan säker på att det var min grannes bil. Som tur är har jag inte fått höra något om det här än så länge...



Har du någon pinsam händelse som du vill berätta om här i bloggen? Mammor som kommit in, pruttar under sex, missförstånd, u got it. Dela med dig, antingen som en kommentar eller via mail till [email protected].
De bästa kommer med här och belönas med en länk!

En liten tanke...

Jag måste bara få berätta en sak jag tänkte på häromdagen. Jag satt i skolan och hade samhällskunskapslektion, när jag plötsligt slogs av en tanke. Jag är medveten om att många i min klass inte är oskulder. Jag vet också om att många av dem har regelbundet sex. Så började jag titta runt mig lite på tjejerna i klassen, och jag tänkte för mig själv; "Tänk, de där suger kuk. De knullar, de rider, de runkar av sina killar. Sannorlikheten är stor i alla fall. Jag undrar hur de ser ut då, hur de beter sig, vad de säger, hur de låter osv...". Jag vet inte, det var roligt att försöka föreställa mig det här när jag såg på dem. De är alla så trevliga så och verkar på något vis så "oskyldiga".

Sånt här kan jag tänka om människor jag inte känner också. Till exempel på morgonen när jag sitter på tåget på väg till skolan. Då kan jag sitta och tänka över hur folket omkring mig beter sig när de har sex, hur de ser ut nakna, hur de ser ut med stånd, hur de ser ut när de onanerar osv. Det är kul! Människor verkar oftast så gravallvarliga när de är på väg till jobbet eller så. Men så börjar man fundera lite; "Tänk, den där tanten har säkert sugit en hel del kuk i sitt liv... undrar om hon sväljer eller spottar?" Ja ni fattar. En skojig tanke att roa sig med när man är i folkmassor.


Vad vet vi egentligen om våra medmänniskors sexliv? Inget förmodligen, och det är så det ska vara. Men det är kul att föreställa sig och fantisera vad de har för sig i sovrummet...
(bilden är från Aftonbladet.se)

Välkommen till min nya (sex)blogg!

Ja, då blev det så att just jag startade sexblogg. Dessa bloggar är något som bir vanligare och vanligare idag. Lite lustigt egentligen, att något som så många inte ens vill prata om har blivit något av en trend här i cybervärlden. Folk blir mer och mer accepterade som sexuella varelser. Något som jag tycker att vi alla ska uppmuntra! För det finns väl inte mycket som är roligare än sex? Jag älskar sex. Jag älskar att läsa om sex och jag tror att jag älskar att skriva om sex.

Sex förknippas ofta med kärlek, men ofta även utan känslor över huvudtaget. Jag ska försöka ta med båda två typerna av sex. Därför kan vissa inlägg kanske bli mer känslosamma än andra. Vi får se. Det här är första gången jag tänker vara så öppen om sex. Men jag kommer gilla det, det vet jag!

Tyvärr finns det ju en hel del som ser ner på en för att man är så öppen om detta "tabu"-ämnet, och tycker mindre om en för det. Därför kommer jag vara ganska så anonym, tyvärr. Men mina upplevelser, tankar, erfarenheter osv, det får ni så klart hänga med på!

För att berätta litegrann om mig själv kan jag säga så här; jag är en tjej på snart 17 år som bor i Stockholm. Det underbara tumlet i sänghalmen får jag med min pojkvän, som jag har varit tillsammans med i 10 månader.

Nu har jag inte så mycket mer att säga än att jag ger mig själv en lyckospark i rumpan inför den här bloggen.

RSS 2.0