Dominans

Jag verkligen ÄLSKAR att vara dominant i sängen. Ibland blir jag riktigt vild och bestämmande och klämmer ihop benen så han åker ur mig och han tvingas lyda mina befallningar in i det minsta för att ens få fortsätta sexet... underbart. Han är min lilla slav, haha.

Sedan älskar jag att bli dominerad också, att han håller fast mig och kallar mig saker... mjau!

Apotekets sexleksaker

Sedan den 23e juni förra året säljer apoketet sexleksaker. Jag har läst om detta flera gånger men jag har aldrig sett det i butikerna. Häromdagen när jag var inne i stan såg jag dock att de hade det bakom kassan. Nice! Jag var inne på apotekets hemsida för att titta närmare på deras sortiment. De har gjort ett samarbete RFSU och det är ju ett grymt initiativ de har tagit och med detta tycker jag!

Men jag blev faktiskt lite besviken. Sortimentet omfattar en massagestav (dildo), en klitorisvibrator, en penisring, geishakulor, massageolja och rengöringssavetter för sexleksakerna. Inte så värst brett sortiment, men det är en början! Ett starkt minus är att alla var så himla dyra i jämförelse med sexshoppar, vilket gjorde det hela mycket tråkigare. Dessutom såg produkterna inte så roliga ut heller.

Här kan ni se apotekets sortiment av sexleksaker :)



 
Dyra och ganska tråkiga alltså...

Kvinnans dilemma - att slita sin man från datorn

Pojkvännen sitter och spelar datorspel. Jag bestämde mig efter ett antal misslyckade försök att få honom att stänga av, att göra något roligare för att leda uppmärksamheten till mig själv istället. Jag satte mig ner på knä framför honom där han satt i sin datorstol, drog ner hans mjukisar och kallingar och gav honom en oral överraskning... Det uppskattades otroligt! Spelet stängdes av och vi förflyttade oss till sängen. Men sen då? När det hela var klart går han helt oberört tillbaka till datorn... Killar! Suuuck...

Miss XXX om...

... att förlora oskulden.

Detta är något jag har blivit bedd att skriva om. Så, snäll som jag är, skjuter jag nu upp plugget som väntar och skriver lite om det här ämnet.

Jag tänker inte berätta om hur jag förlorade oskulden i det här inlägget. Vill ni väldigt gärna veta om den historien, eller läsa om något annat, så är det bara att slänga iväg en kommentar eller maila mig på [email protected], så ska jag se vad jag kan göra :)





Okej, det är första gången. Nu händer det, nu händer det på riktigt! Men lite måste man faktiskt tänka på:

  • Att båda partners vill. Det här är det allra viktigaste! Det gäller för allt sex, inte bara första gången. Båda ska vara med på det hela och inte på något sätt vara tveksamma. Är du osäker, säg ifrån!
  • Att vara mogen. Jag menar inte att man absolut måste vara 15 år och så kallat "byxmyndig" för att ha sex. Det jag syftar på är att man är redo. Att man är så pass mogen och redo psykiskt att man klarar av det. Det finns 13-14-åringar som är mogna för sex, medan det finns vissa 18-åringar som fortfarande inte är redo! Det gäller att känna efter själv så att det känns bra.
  • Att vara kåt! Hallå, vilket sex fungerar när du inte är sugen? Tjejen ska vara våt och killen ska vara hård. (Förutsatt att det är heterosex, annars ska ju båda vara ett av ovanstående ^^). Är det svårt att bli våt/hård, ta det lugnt, släpp pressen och dra ut på förspelet! Är du säker på att du är attraherad av personen är det nästan helt säkert bara att du är nervös. Händer det flera gånger, kolla upp hos läkare! Är det bara nervositeten det handlar om, bestäm er för att bara mysa den här gången! Kanske räcker den vetskapen; om att det inte kommer hända just nu, det är ingen fara och det är lugnt, för att du ska blir våt/hård, och kan köra på!
  • Ha kul! Sex är ju till för att göra barn, men det är minst lika mycket för njutningen, enligt mig! Slappna av och gör bara det du själv vill. Sex ska vara underbart!
  • "Gör det ont?" undrar många och jag ska inte ljuga. Det är olika för alla. Men för de allra flesta känns det lite grann första gången, men ganska snabbt blir det skönt! Att blöda vid sitt första ligg är ovanligt, men händer det så är det ingen fara alls!


Undrar ni något, skriv! [email protected] ^^

RSS 2.0