Det där med påven och kondomer...

De flesta har väl läst om påven Benedictus XVI uttalande om kondomers skydd mot hiv/aids som han gjorde i tisdags. SvD skriver idag:

Det är första gången som påven tydligt klargör att han kvarstår vid sitt motstånd mot preventivmedel, i detta fall kondomer. Frågan är särskilt känslig i Afrika söder om Sahara, den region som är värst drabbad av aids. Under 2007 fanns 35 procent av alla hiv-smittade och 38 procent av alla aidsrelaterade dödsfall i södra Afrika.

– Aids är ett problem som inte enbart kan lösas med pengar, som man inte kan komma tillrätta med genom distributionen av kondomer som till och med förvärrar problemet, sade påven ombord på planet som tog honom till Afrika.


Läs hela artikeln här

När jag läser det här tänker jag: "What the f*ck?" Kondomer är det bästa skyddet som finns mot aids. Ingen kan väl ha missat att kondom är det bästa skyddet mot hiv/aids. Att kondomer dessutom skulle kunna förvärra problemet med aids förstår jag inte alls. Vårdguiden säger så här om aids (bara för att få en säker källa, även om de flesta vet om det):

Kondom vid samlag är ett mycket bra skydd mot hiv och andra sexuellt överförbara sjukdomar.


Det känns som att allt det här bara var något påven sa för att bevisa ännu mer hur mycket han är emot preventivmedel. Kanske lyckas han lura någon stackars afrikan att inte ha sex alls, hmmm...

Kommentarer
Postat av: sandra

kul blogg ,med spännande ämne fortsätt med den

vill tipsa om en ny liten butik med bäst priser



unzip.se

unzip.se



FRANKDANDY SALMING

2009-03-20 @ 16:43:51
URL: http://www.unzip.se
Postat av: anonym

vilken rolig sexläsning, kan du inte skriva om dina favorit sexställning, hur de känns att förlora oskulden och vet du vad det normalaste antalet gånger i veckan man onanerar?

2009-03-21 @ 16:44:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0