One night stands och att bli playad

När jag blev singel, så kastades jag ut i en helt ny värld. En värld där man får ligga med vem man vill, och där man inte behöver behärska sig och akta sig för att bli för flirtig. I och med att det var ett bra tag sedan jag sist var singel så tog det såklart ett tag att komma tillbaka till det tänket och lära sig spelreglerna.

Min första tanke var ("såklart"): "Jag ska ut och knulla!!!!", i princip. Jag började festa som en jag vet inte vad och hade bara en sak i tankarna; var är mitt nästa byte?

Mitt första byte var en kille, vi kan kalla honom för Pelle. Honom träffade jag på en fest och när småtimmarna kom, samt att alkoholen började göra sig mer och mer påmind så gick vi ner i källaren på en toa och skulle ha sex. Han var otroligt grym och vi hade det helt amazing (förutom att min kompis gick in i rummet en gång...). Men den historian kan jag berätta en annan gång! Det jag ville berätta idag var om vad som hände efterråt.

Jag hade väl inga speciella tankar kring vad som skulle hända efterråt. Det som faktiskt hände var att Pelle ignorerade mig fullständigt så fort kläderna hade åkt på och vi återvände till det övriga folket. När jag och min kompis skulle dra hem så fick jag en halvhjärtad enarmskram av honom, och det var vad han gav till alla. Jag tänkte inte mer på det utan tänkte väl bara att "Jaja, han hör väl av sig någon gång. Gör han inte det så fick jag ett ligg i alla fall." Nu har det gått fyra månader och jag har inte hört av honom alls. Missförstå mig rätt, jag tar knappast illa upp eller blir bitter, jag vill inte ha något mer av honom heller. Tänkte bara att det skulle vara viktigt att veta inför texten som kommer nedan.

Så här i efterhand vet jag att många tar illa upp över sånt här. När tjejer har sex så kommer vi naturligt att få någon form av känslor för personen vi har sex med. Det är biologiskt och helt vanligt. Vissa kan helt förtränga dessa känslor medan vissa verkligen blir kära på riktigt, även om det bara var ett one night stand. Få tjejer blir verkligen förälskade i killen, men många kan inte förneka att någon form av känslor uppstår. Man kanske bara börjar tycka om personen lite mer. Därför är det väldigt lätt hänt att man förväntar sig ett par sms, ett telefonsamtal, ett inlägg i loggen på Facebook eller liknande. Kanske till och med att man ska ses igen. Detta även om man som tjej från början tänkte på killen som endast ett engångsligg. Killen lär förmodligen inte höra av sig. Alls. Och man som tjej lär känna sig utnyttjad och lämnad. Det blir som att bli "playad".

Om man som tjej söker ett engångsligg så måste man vara medveten om vad som förmodligen lär hända. Man måste vara helt beredd på att det är bara sex, och att man förmodligen inte lär ha någon som helst kontakt med killen över huvud taget efterråt. För att helt förhindra att känna sig utnyttjad och/eller sårad så måste man nästan ligga steget före killen. På något sätt visa för honom att man vet precis hur det ligger till. Man får helt enkelt stänga ute killen ur sitt huvud efter sexet och mer eller mindre glömma honom. Sen OM han nu skulle höra av sig, så får det bli en rolig överraskning. De flesta (långt ifrån alla!) unga killar har nämligen inga som helst problem med att ha sex med någon random brud och sen dra. De har oftast större problem med att hitta något seriöst. Tyvärr är det så.

RSS 2.0